ДОБРЕ ДОШЛИ НА ОФИЦИАЛНАТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА BULGARIAN HUNT SERVICE

HOTLINE

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ВАШЕТО ЛОВНО ПЪТУВАНЕ В НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ЛОВНИ СТОПАНСТВА. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

+359-887-960536

Константин Коцев

CEO

Скъпи приятели на лова и природата,

 

фирма BULGARIAN HUNT SERVICE е основана на 02.03.2000г. Аз лично придружавам ловци в България от ноември 1993 г. От тогава непрекъснато съм на път заедно с тях. На базата на дългогодишния ми опит с организацията и пълното обслужване на ловните пътувания съм поел и тази голяма отговорност, защото за мен доволните клиенти са най-голямото удовлетворение, но и задължение.

За Вас и с Вас пътувахме вече до доста нови дестинации по света. Тествахме нови райони, проведохме разговори с професионалните водачи и ръководствата, сключихме договори. Резултат от това са ловни програми с перфектна организация, много високи шансове за успех и обслужване каквото сте свикнали да очаквате от нас. Затова Ви предлагаме експертната си помощ при цялостното планиране на пътуването. За нас е важно не само успехът Ви в лова, но и да се насладите изцяло на една нова, позната или непозната дестинация.

В България отдавна вече няма тайни за скромния ни екип. Затова и винаги ще можете да намерите тук актуална информация както за многообразието и разпределението на популациите на различните видове дивеч в различните части на България, така и за цялостната организация на ловното дело в България. Малка България е известна по света с качествените си трофеи. Въпреки многото финансови проблеми все още има много отлични стопанства в страната ни и може да бъде организиран лов напълно според индивидуалните Ви желания.

Като сериозна и професионална ловна фирма ние заставаме напълно зад офертите и услугите си. Това се изразява наред с непрекъснатото проучване и контрол на нашите стонапства и партньори и в договора с Вас, където отговаряме на 100% при всякакви проблеми.

Доверете се на нашия опит и няма да бъдете разочаровани. Ще се радваме да ви приветстваме на лов с нас както в България, така и по света.

 

С пожелания за много ловни успехи и на слука!

 

Ваш Константин Коцев!

© 2018 Bulgarian Hunt Service Ltd.| общи условия | Design: formschlag