ДОБРЕ ДОШЛИ НА ОФИЦИАЛНАТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА BULGARIAN HUNT SERVICE

HOTLINE

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ВАШЕТО ЛОВНО ПЪТУВАНЕ В НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ЛОВНИ СТОПАНСТВА. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

+359-887-960536

Скъпи приятели, добре дошли на нашата официална уебстраница!

 

Както винаги тук ще откриете разнообразна информация както по отношение на ловните стопанства в България, така и за видовете дивеч, които можете да ловувате там. В тези райони ловуваме в продължение на много години. Всички снимки в галерията ни, са направени от нашия екип.  Ловът, който организираме, е известен със своите страхотни резултати и добро обслужване и това е нещо, което клиентите ни винаги очакват да получат от нас. Поради тази причина все по-голям става и броят на ловците, които се доверяват на нашата компания, в търсене на нови ловни предизвикателства.

В лова на благороден елен, глиган и дива коза, организиран от нас през последните години, можем да се похвалим с успех от над 90%. Организацията и услугите се оценяват от нашите гости в ловните протоколи обикновено най-малко като „добри” и почти винаги „отлични”. Може би поради това много от ловците са вече дългогодишни наши клиенти.

На нашата страница можете да откриете всички ловни стопанства, които предлагаме, актуални снимки и информация, както и специални оферти. Обадете ни се или ни пишете. Екипът ни е на Ваше разположение, както за съвети, така и за персонални организация на лова Ви.

Нашето желание е да отговорим на всичките Ви изисквания и очаквания.

 

На слука!

© 2018 Bulgarian Hunt Service Ltd.| общи условия | Design: formschlag